Menu

Indmeldelse i Roskilde Boldklub

Kære kommende spiller i Roskilde Boldklub 1906

Her på siden kan du melde dig ind i klubben. Selvfølgelig først efter prøvetræning og kontakt med holdets stab.
Du tilmelder dig herunder, hvor du finder den årgang, der passer til dig. Klik på årgangens indmeldelseslink - herefter bliver du guidet igennem processen.


Du får tilsendt et login på mail - og det skal du gemme, for det skal du bruge fremover i forbindelse med aktiviteter og kampe på dit hold. Det er dit login til Dansk Boldspil Unions forskellige systemer, hvor du kan til- og framelde dig kampe, opdatere dine oplysninger, oploade et billede af dig selv til vores holdsider og lignende.

Du får dit login tilsendt, når DBU har godkendt din indmeldelse. Der kan godt gå et par dage.

 

Kommer du fra en anden klub?

Hvis du tidligere har været indmeldt i en anden klub, skal du skrive dette i forbindelse med din indmeldelse, så RB1906 kan hente dit spillercertifikat elektronisk i din gamle klub.

Husk, at du ikke må skylde penge i din gamle klub.

 

Fotografering

Klubben, trænere og forældre tager gerne billeder i forbindelse med kampe, træning og vores øvrige klubliv. Nogle af billederne kan blive vist på hjemmesiden, facebook eller i andet materiale udgivet af klubben. Hvis der er et konkret billede med dig eller dit barn på, som du ikke ønsker bliver bragt, så tag kontakt til webmaster. 

Luk