Menu

Information om dit DBU login

Som spiller i Roskilde Boldklub 1906 og alle andre fodboldklubber i Danmark får du et DBU-login, som du kan bruge, når du logger på "Mit DBU" på www.dbusjaelland.dk eller www.dbu.dk. Du kan også bruge dit login på DBU's fodbold app. se mere nederst.

Og du kan lige så godt lære det med det samme - og det samme gælder dine forældre. De kan nemlig selv oprette sig som kontaktpersoner for dig og så får de deres eget login. DBU's systemer spiller nemlig så godt sammen, at både du og dine forældre vil få stor glæde af jeres login.

 

KampKlar giver besked til spillerne

I DBU-systemet KampKlar kan trænerne udtage sit hold, give besked til spillerne om mødetid og andre praktiske oplysninger. Systemet henter selv automatisk oplysninger om alle spillere, der er oprettet i DBU's andet helt centrale system, KlubOffice. Du finder KampKlar i menuen ude i venstre side, når du har logget dig ind på www.dbusjaelland.dk.

For dig som spiller og forælder betyder det, at du altid kan følge med i, hvor og hvornår der er kampe, hvem der er udtaget, stillingen i rækkerne og beskeder fra trænerne. Du kan selv bestemme, om du vil have mail/sms, når der er beskeder. Også her på hjemmesiden bliver stillinger og resultater opdateret automatisk under hvert hold.

 

Meld afbud eller sig ja til at spille

Du/I kan i KampKlar give besked på, om du kan spille de enkelte kampe eller om du ikke står til rådighed, fx på grund af ferie eller andre familiebegivenheder.

For trænerne rummer KampKlar også rigtig gode fordele. De skal ikke selv oprette og vedligeholde lister med spillerne - de bliver automatisk overført fra KlubOffice, som er det centrale it-system for alle klubber under DBU.

Her kan du læse om, hvordan du får adgang til KampKlar.

 

Fodbold App'en

DBU har også fået udviklet en fodbold app til smartphones. Her kan du se mange af de samme ting som i KampKlar plus lidt mere.

På fodbold app'en kan du:

  • Se dato, tid og spillested for alle kampe - opdateret med ændringer
  • Se beskeder fra træneren
  • Se nyheder fra DBU
  • Følge resultater og stillinger fra alle hold
  • Indberette resultater - også livescoring - hvis du er interesseret i at få tildelt denne rolle i klubben

App'en er som udgangspunkt gratis, men hvis du vil fravælge reklamer og have mulighed for at gemme bestemte hold som favoritter, så koster det et lille abonnement, pt. 8 kr. om måneden og 25 kr. for et halvt år.

Her kan du læse om DBU fodbold app'en - med link til download.

 

Luk