Menu

Fodboldweekend for de mindste årgange

image
29. juni 2016 kl. 21:59
RB holder fodboldweekend for U5-U7 den 24-25. september

Kære fodboldspiller,

Igen i år afholder vi en RB fodbold-weekend for U5-U7 i efteråret. Fokus vil være på, at ungerne får en super weekend med masser af fodbold og leg, og ambitionen er at lave verdens bedste fodboldweekend. Fodboldweekenden vil ligge 24+25 september 2016, og nogle af klubbens unge spillere vil være trænere i denne weekend, hvilket de tidligere har haft stor succes med på fodboldskolerne. Årgangenes trænere vil hjælpe til i det omfang, der er behov.

Programmet vil gå fra ca. kl. 9-15 både lørdag og søndag, og spillerne vil få trøje (evt. spillersæt), bold og dunk udleveret til brug i weekenden (og efterfølgende ejerskab). Derudover vil de få udleveret diplom. Det er rigtig vigtigt for spillerne at få det samme sæt tøj, og vi har derfor prioriteret dette. Derfor vil der selvfølgelig også blive en egenbetaling, men med støtte fra gode sponsorer forventer vi at kunne få prisen ned på DKK 300 per person for det hele.

For at få en indikation af antal interesserede bedes i forhåndstilmelde jer nu  via Holdsport.dk – endelig tilmelding skal ske i august. Forhåndstilmeldte vil blive prioriteret i den endelige tilmelding.

Hver spiller skal ledsages af en voksen.