Menu

Årgang 2008 (U9) vinder stævne på Frederiksberg

image
Ferass Hamade
30. oktober 2016 kl. 20:15
Læs historien og se billeder af de glade drenge

Det er søndag 16. oktober 2016 og RB’s U9 (2008) A hold var inviteret ind til Frederiksberg for at deltage i et pokalstævne arrangeret af KB på kunstgræsset inde på Frederiksberg Idrætspark. 

KB havde til lejligheden arrangeret speaker, sådan at alle hold skiftevis løb på banen til opråb af de enkelte drenges navne. En stor oplevelse for drengene. 

De indledende pulje kampe stod på modstand fra Trelleborg, Aakanden og B1903. Drengene gik flot videre til semifinalen på en anden plads efter henholdsvis 0-3, 5-1 og 3-0. Semifinalen blev afgjort til RB’s fordel efter forlænget spilletid og straffespark. 

Finalemodstanderen var de stærke svenske drenge fra Trelleborg, som vi desværre allerede – efter en flot første kamp – havde tabte 0-3 til, det aftalte vi at vi skulle lave om på og aftalte også at uanset hvad så havde vi haft en god dag og at det ikke vil være nogen skam at tabe til så godt et hold igen. Så der ventede spændende 2x12 min. 

De to finalemodstandere gik på banen i samlet flot, og hilste på hinanden midt på banen ”helt ligesom i Champions League” som en af drengene sagde :-) 

Det startede ikke helt som vi havde håbet og vi var efter 5 min allerede bagud 0-2, drengende kæmpede flot, men de svenske drenge var bare en alt for stor en mundfuld! I halvlegens 12. og sidste min. bestemmer Gade sig for at bryde et svensk angreb, drible direkte mod baglinjen og slå en flad bold indover som Zaki gildende får sat i mål til 1-2, god reducering at gå til pause på. 

2. halvleg blev en helt anden affære, drengene pressede Trelleborg i samtlige 12 min. og var hele tiden 2-3 skridt foran, og da kampen blev fløjtet af kunne vi stolte sammen kigge på måltavlen og se at RB havde vendt det truende nederlag på 0-2 til en flot sejr på 4-2!

Flot flot afslutning af klubbens U9 drenge, som endda fik kåret en af spillerne til stævnets spiller. I trænerens og forældrenes øjne burde alle 6 spillere have fået den titel for den meget flotte indsats!”

 

Luk