Menu

Nyt samarbejde med FysioDanmark

image
10. september 2020 kl. 20:57
NY AFTALE TIL GLÆDE FOR TALENTFULDE UNGE FODBOLDSPILLERE
En 2-årig aftale mellem Roskilde Boldklub Eliteungdom og FysioDanmark Roskilde giver ungdomsårgangene de bedste vilkår for fysisk træning, skadesbehandling og genoptræning.
Aftalen er et vigtigt skridt på vejen til endnu bedre #talentudviklingdervirker for Roskilde Boldklub, der har visioner om at forene hele Roskilde i ét samlet ungdomselitesamarbejde.
”Vi brænder for at hjælpe de bedste ungdomsfodboldspillere i Roskilde, når de bliver sat ud af spil på grund af skader. Og for at støtte op om visionen om forene Roskilde i ét ungdomselitesamarbejde. Derfor er vi stolte af at gå sammen med Roskilde Boldklub om dette”, siger Niels Erichsen, administrerende direktør i FysioDanmark
I praksis betyder samarbejdet, at Roskilde Boldklubs elite- og talenthold (årgang U10-U11-U12 Talent og U13-U14-U15-U17-U19 Elite) har adgang til behandling, genoptræning og træning. Såvel motorisk som balance og styrke.
”De yngste talenthold, U10, U11 og U12, har fokus på fysisk træning designet til deres alder, bl.a. motorisk træning, bevægetræning. Dermed lærer de mindre ikke kun fodboldbevægemønstrene, men udvikler også den meget vigtige motorik”, fortæller Niels Erichsen og fortsætter:
”Jo ældre holdene er, jo mere fokus på styrke. Det er bl.a. derfor de ældste årgange, U17 og U19, laver nedtræning dagen efter deres kampe, bl.a. ved at spinne og styrketræne alle store muskelgrupper”.
Et af de nyeste tiltag er testudstyr, der kommer til at teste spillernes sprinttempo og hoppehøjde. Dette udstyr er indkøbt af Roskilde Boldklub Eliteungdom takket være sponsorerne, der støtter op om ungdomsarbejdet.
”Vi er stolte af at bidrage til, at de unge i Roskilde lærer, hvordan det er at være ungdomsspiller, når man er skadet, og hvad det kræver af den enkelte i forhold til at holde sig i god form, mens man bliver skaden kvit”, siger Niels Erichsen.
”Vi ved mere om skader og behandling end nogensinde før, og det værste scenarie for vores talentfulde unge ville være forkert rådgivning om en skade. Derfor har vi stor tillid til, at FysioDanmark sikrer vores spillere – og os som ledere bag dem – den rigtige tilgang til både genoptræning og almindelig fysisk træning uden bold”, slutter Per H. Jensen.
Læs mere om nyheden i pressemeddelelsen her. Der er nemlig mere at sige - og flere gode nyheder på vej.
På billedet ses: Fra venstre: Medlem af Eliteudvalget, Morten Lauritsen sammen med Niels Erichsen, adm. direktør i FysioDanmark og Head of Coaching Per H. Jensen.
Klubnyt 16. november kl. 20:21
Playmakers inspired by Disney er tilbage for pigespillere Denne gang indendørs i Tjørnegårshallen
Klubnyt
08. oktober kl. 16:08 RBs julestævne 24SportCup afvikles i 2022
Klubnyt
16. august kl. 20:38 Så begynder træningen for de yngste spillere
Klubnyt
02. marts kl. 11:15 Generalforsamling i RB
Nyheder 2021
25. november kl. 14:41 Juletræssalg i Roskilde Idrætspark