Menu

U8 vinder Sanderum Cup på Fyn

image
28. maj 2019 kl. 09:08
Tillykke til årgang 2011 med flotte præstationer

Sanderum Cup 25. maj 2019:

Første hold i aktion var drengene i C-rækken, som spillede en flot turnering og tog en flot tredjeplads med hjem.

Så der var noget at leve op til for de 2 hold i A-rækken....

Hold 3 startede fyr og flamme med en stensikker 2-0 sejr, hvor det kunne have blevet til endnu flere mål. Det var nogle flotte mål med blandt andet et brag af et langskud fra Otto, og som ramte op i krydset (med på fotos) Senere løb de ind i et par svære kampe i indledende pulje. I mellempuljen blev det også til en enkelt sejr, men desværre ikke nok til at komme ind i slutspillet.

Hold 2 startede med en hård kamp, som endte uafgjort. Men herefter var de varme og vandt de to sidste kampe i puljen og blev derfor puljevindere. I de første kampe blev der eksperimenteret lidt med opstillingen men til sidst endte vi med en kerneopstilling med skiftevis Malte og Farhad på mål og forsvar, Aidan på højre, Mattias på venstre og Villum som spydspids.

I mellempuljen blev det også til puljesejr med to vundne kampe og en uafgjort.

I slutspillet blev det rigtig spændende. I størstedelen af kvartfinalen havde RB spilleovertaget og masser af chancer, men over stregen ville den ikke. Modstanderen havde i de sidste par minutter et par gode forsøg, så det var tæt på at gå galt. Men kampen skulle herefter afgøres på straffespark. Efter fem spark var der stadig ikke fundet en vinder. Aidan havde første omspark, men selv om modstanderens målmand havde hænderne på bolden, sneg den sig over målstregen. Herefter var Malte skarp og reddede modstandernes første omspark. Videre til semifinalen.

I semifinalen mødte RB hjemmebanehåbet Sanderum BK, men RB kom fyr og flamme ud over stepperne med to flotte mål af Villum og et super mål af Mattias – i øvrigt alle mål, hvor bolden blev spillet igennem modstandernes forsvar sluttende med friløbere mod målet. RB havde fuldt styr på kampen. Men ud af det blå fik Sanderum pludselig to lynhurtige mål, og så var der igen spænding. Men med endnu en friløber kvitterede Villum med dagens andet hattrick og scorede til 4-2, som blev kampens resultat. Videre til finalen.

Finalen blev lidt nervøs (og træt) spillet, men RB havde et kæmpemæssigt spilovertag og masser af chancer, mens modstanderne aldrig rigtig kom tæt på. Kampen endte dog alligevel uafgjort, og så skulle RB ud i sin anden straffesparkskonkurrence. Igen stod det helt lige efter fem spark til hvert hold. Farhad var første RB’er i omsparkene og satte bolden knaldhårdt op i krydset. Så var presset på modstanderen, der dog formåede at få bolden sat helt ud ved stolpen. Så var det Aidans tur i andet omspark. Igen fik målmanden hænderne på bolden, men den sneg sig igen over målstregen. I andet omspark reddede Malte et knaldhårdt spark fra modstanderne og blev dagens pokalhelt. Og så blev vi ellers vidne til nogen af de vildeste jublescener vi har set, hvad fotoene vist bevidner.

9 kampe og ingen nederlag, så RB var en fortjent vinder af Sanderum Cup A-rækken.
Drengene blev kvitteret med en kæmpepokal som vinder af U8(A) overrakt i konfettiregn. Den komme til at pynte i klubhuset, men de skal vist finde en større montre til den.

God dag på Fyn!