Menu

Godt nytår!

image
27. december 2019 kl. 09:19
og årets sidste nyt fra bestyrelsen - læs mere her:

Kære medlem af Roskilde Boldklub af 1906

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

I boldklubben er der den sidste tid sket lidt ændringer, som har betydning for alle medlemmer, så det skal I selvfølgelig informeres om.

Opkrævning af kontingent overgår fra 1. januar 2020 til at blive opkrævet automatisk via betalingskort. Det vil sige at girokort og BetalingService udgår, og vi i stedet benytter os af den løsning, som DBU har lagt ind i medlemssystemet Kluboffice, og hvor alle spillere har en profil. Efter planen skal der den 25. december 2019 udsendes en orienteringsmail om løsningen og der skal tilmeldes et betalingskort. 

Det skulle gerne gøre det lettere at betale kontingent og vi vil spare en masse tid med at rykke hinanden for betaling, manglende girokort og spærring af medlemmer.

Træningstiderne ændres fra den 13. januar, når kunstbanen i Svogerslev er klar og derfor fortsætter de samme træningstider et par uger endnu. Det bliver supergodt, når vi kan bruge banerne alle hverdage.

Fra samme dag - den 13. januar vil klubhuset være åbent fra mandag til torsdag fra 1700-2000, da 4 afdelinger er trådt til med hjælp og derfor har fået hver sin klubhusdag. Kom og besøg dem og støt derved deres afdeling.

På den sportslige side har boldklubben overtaget eliteungdom fra FC Roskilde, da alternativet ville have været en lukning af disse hold. En meget ihærdig indsats fra en gruppe ildsjæle har dog skabt fundamentet for at holdene kan overgå til RB1906, således at vi kan danne en eliteafdeling. Stor ros og tak til gruppen.

I vil høre mere til dette i det nye år, men det er vigtigt at pointerer, at økonomien i projektet kører særskilt i forhold til den øvrige boldklub. RB1906 har således ikke sat penge af i budgettet til dette projekt.

Sidst men ikke mindst afholder vi Julestævne i Roskildehallerne fra fredag til mandag fra kl. 900 hver dag. Har man lyst til at hjælpe, så give gerne besked til jeres årgangsansvarlige eller til Flemming Redøn på mail FR@RB1906.dk, da vi sagtens kan bruge flere hænder de nævnte dage.

Endnu en gang god jul og godt nytår

Bestyrelsen 

Klubnyt 16. november kl. 20:21
Playmakers inspired by Disney er tilbage for pigespillere Denne gang indendørs i Tjørnegårshallen
Klubnyt
08. oktober kl. 16:08 RBs julestævne 24SportCup afvikles i 2022
Klubnyt
16. august kl. 20:38 Så begynder træningen for de yngste spillere
Klubnyt
02. marts kl. 11:15 Generalforsamling i RB
Nyheder 2021
25. november kl. 14:41 Juletræssalg i Roskilde Idrætspark