Menu

Oktoberfest 2017

image
23. maj 2017 kl. 13:37
Fredag den 22. september kl. 18.00 - 01.00

Øl og kavalergange i lange baner

Oktoberfesterne har taget Danskerne med storm. Vi danskere kan om nogen finde ud af at læne nakken tilbage og lade den kolde øl gå til bunds, mens feststemningen stiger til vejrs.

Nu kommer et af Danmarks mest populære showpar tilbage til Roskilde. Det drejer sig om entertainerne Stine & Martin. De seneste to år, har de sammen med publikum sørget for et brag af en Oktoberfest. De sidste to år, har samtlige pladser været booket, når der fra scenen er blevet råbt ”Proooost”.

Du får mere underholdning i Danmark

Stine & Martin har flere gange været til Oktoberfest i Tyskland og har savnet, at der var andet underholdning end musik.

Derfor har de gjort Oktoberfesterne endnu sjovere ved at bruge deres underholdningserfaring fra Wallmans i Cirkusbygningen, som er Skandinaviens største underholdningskoncern.

Mens der både kan spises, drikkes og snakkes, så sørger de to entertainere for, at der bliver noget at grine af.

Show med pop og røg

”Når sådan en fest skal sparkes op i gear, så skal der noget fedt lys og gode sange til”, siger Martin Knudsen. Derfor har de lys og lyd med for mere end 300.000,- til at peppe festen op. ”Tro mig, det virker, vi er vandt til, at folk har lyst til at danse på bordene” fortsætter Martin Knudsen. Stine Bruun griner, ”Så gør det jo heller ikke noget, at alting er kørt op i festhøjde”, her henviser hun til barmen i kjolen, der bestemt er kommet til sin ret.

De to entertainere lover, at der i 2017 bliver øl, show og kavalergange i lange baner.

Se mere på Stineogmartin.dk