Menu

Roskilde Boldklub er igen stolt vært af Playmakers inspired by Disney

image
28. marts 2022 kl. 14:27

Konceptet skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historiefortælling.  

Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke. 

I anledning af afviklingen af Playmakers inviterer Roskilde Boldklub alle interesserede piger i alderen 5 til 8 år til at afprøve en ny og innovativ træning. Et Playmakers forløb dækker over 8 træningssessioner, med en ugentlig afvikling ved Rådmandshaven 10.  

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater. I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

Playmakers er for piger i alderen 5 til 8 år – både nationalt og i Roskilde – uanset niveau og fodboldviden, så længe pigerne har lyst til at udforske og opleve et fodboldeventyr, fortæller Natalie Rømer:

”Når vi vælger at være vært for Playmakers, er det fordi, vi gerne vil have flere piger til at forelske sig i fodbold, for at gøre dem sundere, mere selvsikre, skabe venskaber og lære dem livsfærdigheder. Alle er velkomne, og hvis man vil deltage, skal man bare kontakte os” fortæller Natalie Rømer og fortsætter:

 ”Vi synes, det er fantastisk, at UEFA, Disney og DBU samarbejder om dette internationale græsrodsprogram for piger. Det appellerer meget bredere og vil motivere mange nye piger til at snøre skoene og begynde til fodbold.

Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, og vi håber at se mange piger til vores første Playmaker afvikling”

Fakta:

·         Roskilde Boldklub

·         Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde. Mandag klokken 16.30-17.30. Start mandag d. 18/4-2022

·         Kontaktinformation: Natalie Rømer, natalierathbone@yahoo.dk, 31380020

·         Se mere om vores arrangement her:

Facebook: UEFA Playmakers inspired by Disney – Danmark

Instagram: UEFAPlaymakersDanmark

DBU: www.dbu.dk/UEFAPlaymakers

 

 

Kontakt info på arrangør Roskilde Boldklub, Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde, Tlf: 46351906