Menu

Årgang 2011 (U9)

Velkommen til RB :-) 

Herunder er informationer om vores 2011 årgang.

Vi er rigtig glade for nye spillere, men vi har i øjeblikket en venteliste for at komme på holdet. Send en mail til Theis.Jensen@dsv.com; med navn, email, mobil og fødselsdato så du kan komme på ventelisten.

Træningstider efteråret 2019:
Tirsdag og torsdag fra 17.00 - 18.30 på Højen i Rådmandshaven. Mødetid 16.55 så vi fælles kan få bolde, kegler mv. med op.

Trænere: Brian, Steven, Jesper, Kim, Jasper, Jean, Henrik, Kennie og Theis

Derudover spiller vi en masse kampe/stævner. Der er 3-4 kampe per stævne, og hver kamp er ved de fleste stævner 2x7 min - meget mere om dette på vores holdsport-side.

 

De bedste fodboldhilsner  fra trænerstaben

Sanderum Cup 25. maj 2019:

Første hold i aktion var drengene i C-rækken, som spillede en flot turnering og tog en flot tredjeplads med hjem.

Så der var noget at leve op til for de 2 hold i A-rækken....

Hold 3 startede fyr og flamme med en stensikker 2-0 sejr, hvor det kunne have blevet til endnu flere mål. Det var nogle flotte mål med blandt andet et brag af et langskud fra Otto, og som ramte op i krydset (med på fotos) Senere løb de ind i et par svære kampe i indledende pulje. I mellempuljen blev det også til en enkelt sejr, men desværre ikke nok til at komme ind i slutspillet.

Hold 2 startede med en hård kamp, som endte uafgjort. Men herefter var de varme og vandt de to sidste kampe i puljen og blev derfor puljevindere. I de første kampe blev der eksperimenteret lidt med opstillingen men til sidst endte vi med en kerneopstilling med skiftevis Malte og Farhad på mål og forsvar, Aidan på højre, Mattias på venstre og Villum som spydspids.

I mellempuljen blev det også til puljesejr med to vundne kampe og en uafgjort.

I slutspillet blev det rigtig spændende. I størstedelen af kvartfinalen havde RB spilleovertaget og masser af chancer, men over stregen ville den ikke. Modstanderen havde i de sidste par minutter et par gode forsøg, så det var tæt på at gå galt. Men kampen skulle herefter afgøres på straffespark. Efter fem spark var der stadig ikke fundet en vinder. Aidan havde første omspark, men selv om modstanderens målmand havde hænderne på bolden, sneg den sig over målstregen. Herefter var Malte skarp og reddede modstandernes første omspark. Videre til semifinalen.

I semifinalen mødte RB hjemmebanehåbet Sanderum BK, men RB kom fyr og flamme ud over stepperne med to flotte mål af Villum og et super mål af Mattias – i øvrigt alle mål, hvor bolden blev spillet igennem modstandernes forsvar sluttende med friløbere mod målet. RB havde fuldt styr på kampen. Men ud af det blå fik Sanderum pludselig to lynhurtige mål, og så var der igen spænding. Men med endnu en friløber kvitterede Villum med dagens andet hattrick og scorede til 4-2, som blev kampens resultat. Videre til finalen.

Finalen blev lidt nervøs (og træt) spillet, men RB havde et kæmpemæssigt spilovertag og masser af chancer, mens modstanderne aldrig rigtig kom tæt på. Kampen endte dog alligevel uafgjort, og så skulle RB ud i sin anden straffesparkskonkurrence. Igen stod det helt lige efter fem spark til hvert hold. Farhad var første RB’er i omsparkene og satte bolden knaldhårdt op i krydset. Så var presset på modstanderen, der dog formåede at få bolden sat helt ud ved stolpen. Så var det Aidans tur i andet omspark. Igen fik målmanden hænderne på bolden, men den sneg sig igen over målstregen. I andet omspark reddede Malte et knaldhårdt spark fra modstanderne og blev dagens pokalhelt. Og så blev vi ellers vidne til nogen af de vildeste jublescener vi har set, hvad fotoene vist bevidner.

9 kampe og ingen nederlag, så RB var en fortjent vinder af Sanderum Cup A-rækken.
Drengene blev kvitteret med en kæmpepokal som vinder af U8(A) overrakt i konfettiregn. Den komme til at pynte i klubhuset, men de skal vist finde en større montre til den.

God

dag på Fyn!

 

 

 

Holdets stab

Træner
profil
Theis Jensen
Træner
profil
Jesper Strunge
Træner
ingen pic
Jean Trads Hansen
Træner
profil
Kim Thinggaard
Træner
ingen pic
Steven Richard Kitchen
Træner
profil
Brian Speich
Træner
profil
Henrik Skærbæk
Træner
profil
Carsten Jacobsen
Sportschef
profil
Nicklas Reuber

Spillerliste

profil
Adam Walter Skærbæk
ingen img
Aidan Made Richard Kitchen
ingen img
Albert Dam
profil
Andy Pinion
ingen img
Benjamin D'Attola
profil
Bror Strunge
ingen img
Carl Thers
ingen img
Cornelius Ringsted
ingen img
Daniel Alexander Speich
ingen img
David Jørgensen
ingen img
Fahad Sherzai
ingen img
Fernando Patursson
profil
Henda Hersh
ingen img
Ijaad Ahmad
ingen img
Jonathan Barnekov Bagger
profil
Jonathan Bolinder
profil
Jonathan Lynge
ingen img
Karl Banghøj
profil
Kristoffer Stig Jensen
ingen img
Lasse Ramskov Peters
profil
Mads Winther Tipsmark
profil
Magnus Cornelius Lyngsøe
ingen img
Magnus Holmsgaard Rasmussen
ingen img
Magnus Simonsen
profil
Malte thinggaard Lindgren
profil
Mattias Friismose Sixtus
ingen img
Mikkel Lorentzen
ingen img
Mohamad Muwafaq Alnaboulsi
ingen img
Moheddin Abdi
profil
Musawer Hamdard
ingen img
Naman Kumar
ingen img
Nicolas Falk Meldgaard
ingen img
Nord Mieth Johansen
ingen img
Oliver Barclay Holm
ingen img
Oliver Scott
profil
Oscar Hald Kaagaard
ingen img
Otto Trads Hansen
ingen img
Storm Banghøj
ingen img
Sviatoslav Kyrychenko
profil
Swarit Srivastava
profil
Tobias Nielsen
ingen img
Tristan Hvid Stæhr
ingen img
Vilfred Voigt Møllebro
ingen img
Villum Mehlbye