Menu

U14 til påskestævne i Gøteborg

image Årgang 2005 i nye træningsdragter
29. april 2019 kl. 15:40
med støtte fra blandt andet RB-Venner

Langfredag:
34 spillere og 4 ledere har været i Göteborg for at spille stævne, med to hold.
I den forbindelse havde årgangen fundet to sponsorer (Kia Roskilde og Svane køkken Roskilde) som bidrog med hver 5.000 kr. Herudover har drengene delt flyers/breve ud for Home Ros Tov og Boligkompagniet som indbragte 17.000kr, så drengene kunne få hver deres træningsdragt og rygsæk med nummer plus en drikkedunk. Desuden var der så også råd til at årgangen kunne købe et udebanesæt, som kan gå i arv til andre RB hold, når vi ikke længere kan passe det.

Lørdag:
De to RB hold skulle spille kamp samme sted lige efter hinanden. Det ene hold spillede deres først kamp mod VSK Århus2 som de tabte til med 3-2. Det andet hold spillede 3-3 mod Skogås-Trångsunds FF lag svarta. Derefter skulle begge hold tilbage til skolen for at spise frokost og evaluere kampene og have taktik til aften kampene, som de skulle spille hver sit sted. Det ene hold mødte BK Häcken P05 gul, som de spillede 3-3 mod og modstanderen sluttede som vinder af puljen - det andet hold mødte Mölnlycke som de spillede 1-1 mod.

Søndag:
De to RB hold skulle igen hver sit sted hen og det ene hold mødte Hisingsbacka FC, som de slog med 3-1, det andet hold skulle møde 1.pladsen i puljen og senere finalisterne i turneringen som de slog 3-2. Dermed sluttede begge RB hold på 2. pladsen i hver deres pulje.

På vej hjem i bussen, fandt vi så ud af, at vi skulle møde hinanden senere om pladserne 9-12.
Den kamp endte med en sejr på 4-0 til det ene hold, men på trods af resultatet var det en god præstation af begge hold, selvom vi endte med at spille 8v8 pga. skader på det ene hold.

 

Mandag:
De to hold skulle igen spille hver deres sted, det ene hold skulle møde Kvik Halden FK som de slog 2-0 og endte dermed på en 11. plads ud af 24 - og det andet hold skulle møde VSK Århus 1 som de slog 3-0 og endte på en 9. plads ud af 24. Så skulle vi hjem på skolen i bad og have frokost inden vi blev hentet af bussen og skulle mod Roskilde igen.