image
18. marts 2019 kl. 10:58
Holdet var i Tyrkiet i uge 8

Fra Frank Thaulow har vi modtaget denne fine beskrivelse af turen og de dejlige billeder(se nederst):

"Der var mødetid i lufthavnen den 17/2 kl. 14.00 og alle var der. 20 spiller og 4 ledere. Vi fløj kl. 16.50 og var fremme kl. 22.30 og der er 2 timers tidsforskel. Der var en bustur på ca. 40 minutter. Da alt var klaret på hotellet og vi havde spist, var kl. 1.00, så det var en lang dag.

18/2 Der var mødetid kl. 7.30 til morgenmad og kl. 8.40 var der bustransport til træningsområdet, hvor der var 8 græsbaner. Første træningspas var en let omgang , for at få alle musklerne rørt. Træningen sluttede kl. 10.30.

Andet trænings pasvar fra kl. 14.00 til kl. 16.00. Det var øvelser på diverse former for højt pres på modstandernes forsvar og en del forskellige gennemspilningsmodeller og skud på mål. Om aftenen kom John Bredal og holdt møde med trænerne om standardoplæg.

19/2 Træningen startede kl. 8.40. Træningspasset var højt pres på modstandernes forsvar samt forskellig hjørnespark, samt forskellige opstillinger ved frispark , både angrebs- og forsvarsmæssigt.

Kl. 15.00 var der træningskamp mod et hold fra Østrig der hed Bad Zebau. Vi tabte 3 - 0 mod et hold der på flere punkter var os fysisk overlegne, især deres to midterangribere, som vi havde lidt mas med. Alt i alt en god gang kamptræning.

20/2 Løs træning efter kampen i går, med højt pres på modstandernes forsvar. Afslutning på træningspasset var fodtennis, til stor morskab for hele holdet.

Andet træningspas var der løsning af musklerne med gymnastik og diverse løbe øvelser.
Pasningsspil til 2 mål, samt hårdt presspil med afslutnings skud på mål.

Kl. 20.00 var der møde om teoretiske spillesystemer, samt en snak om, hvad nummer skal vi blive i år, samt hvad har vi af ambitioner. Resultatet af denne snak vil kunne ses i vort omklædningsrum i Parken.

21/2 Blandet træning og gymnastik med styrketræning. Der var øvelser i boldspil i små felter, samt diverse skud på mål.

Andet træningspas. Der blev trænet i hårdt pres på modstandernes forsvar, med forskellig løbemønstre.

Kl. 20.00 – 22.00  var der samvær med diverse konkurrencer om forskellige spillere i Europa – navne på forskellige stadions – klubsange og almen viden.

22/2 Om formiddagen var der besøg i fitness rummet.

Der var træningskamp mod et hold fra Ukraine,  F C Kolos og vi tabte 7 – 2. Holdet vi mødte lå nr. 3 i den næstbedste række i Ukraine og de var fuldtids professionelle. Første halvleg sluttede med 4 – 0 og anden halvleg med 3 – 2. FC Roskilde spillede mod et hold fra samme række, som lå nr. 3 fra bunden. Det kunne godt være at kampene skulle have været byttet rundt.

Kl. 21.00 var der almen hygge med diverse spil.

23/2 Der var træningsfri om formiddagen efter den fysisk hårde kamp dagen før.

Andet trænings pas måtte flyttes til fitness rummet pga. et voldsomt tordenvejr.

24/2 Hjemrejsen startede kl. 2.00 for at være i receptionen kl. 2.30. Vi kørte kl. 3.00 til lufthavnen. Efter indtjekningen var der ventetid til kl. 6.00.

Vi landede i Kastrup kl. 7.30 efter en meget stille tur i flyvemaskinen. Vores bagage kom hurtigt og vi fik sagt farvel og tak for en god træningstur.

Fra hele holdet skal der lyde en stor tak til klubben og de sponsorer, der har gjort denne træningslejr muligt".