Menu

Årgang 2004 (U16)

Vi har på årgangen nogle få og simple anvisninger, som vi beder alle efterleve, da det gør det nemmest for alle.

  • Alle spillere møder op til træningsstart. Afbud meldes på ”Holdsport”

  • Er man udtaget til kamp, forventes det at man møder op. Til- og afmelding sker på Holdsport hurtigst muligt og senest 1 uge før kamp/stævne. Ved holdudtagelse tages der højde for træningsindsats og modenhed til at deltage i kampe

  • Ved hjemmekampe skal vi stille med dommer. Det forventes at forældre på skift tager denne rolle. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne.

  • Der kan desuden være behov for, at en forælder stiller op som træner, hvis vores unge trænere er forhindret. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne

  • Ved udekampe har vi brug for kørsel. Det forventes at alle forældre på skift melder sig til kørsel. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne

  • Spillerne har brug for tilskuere/heppere til kampe, så det forventes at forældre stiller op, så ofte som muligt

Forældreopbakning

Der er altid behov for opbakning fra forældre i form af dommer, kørsel, trænerassistance etc. Det forventes, at forældre deltager aktivt i disse opgaver. Det kan derfor være nødvendigt til kampe at prioritere drenge, hvor forældre har mulighed for at stille op til kørsel eller lign for at få kabalen til at gå op. 

Sociale aktiviteter

Vi vægter det sociale samspil på årgangen højt. Det skal være sjovt at gå til fodbold og der skal være en ordentlig omgangstone spillerne imellem.

Trænerne har bemyndigelse til at sende spillere væk fra træning, hvis der ikke er en ordentlig tone eller en spiller saboterer træningen.

En lille gruppe forældre har ansvaret for arrangementer for børnene. Der bliver fx holdt hygge- og aktivitetsaftener i klubhuset, sommerafslutning, tur til fodboldkampe etc.

Vi forsøger også årligt at deltage i et weekendstævne med overnatning.

Derudover afholdes der forældremøde to gange årligt, hvor det forventes, at man deltager.

Holdsport

Årgang 2004 bruger holdsport.dk, som årgangens kommunikationsplatform. Det er her der vil være information om træningstider, kampprogram, spillerudvælgelse til kamp, tilmelding til kørsel osv.

Alle nye spillere bliver oprettet med egen profil på holdsport.dk. Det er kun de ansvarlige på årgangen (i samråd med trænerne), der kan udtage hold mm. 

Her kan træneren selv få adgang til at skrive og meget gerne lægge et holdfoto ind.

 

Historier fra holdets stævner mm:

U15 til Øens Cup 2019:

Inden turen gik mod Fyn og Øens Cup, havde der været et stort planlægningsarbejde af holdlederen eftersom den nye cheftræner kun 2 dage før afgang, havde meldt ud, at han af private årsager ikke kunne fortsætte med at være træner og derfor ej heller deltage i Øens Cup. Til al held var den nye assistenttræner Marco frisk på at overtage holdet og tage med til Øens Cup. Turen til Fyn/Øens Cup blev alligevel til noget takket været hjælp fra spillere, forældre, den nye træner samt holdleder.

Fredag eftermiddag mødtes vi ved RB, 2 forældre i biler og holdlederen med en lejet minibus kørte de 14 drenge til Otterup, i et fantastik dejligt vejr og meget forventningsfulde om hvad weekenden ville bringe. Vi ankom omkring kl. 18:30 tiden og slog os ned i det tildelte klasselokale og spiste aftenmad.

Drengenes første kamp var allerede samme aften kl. 20:10 mod Kolding if på en fin kunstgræsbane. Vores træner havde valgt at beholde samme opstilling, som den tidligere træner havde øvet med drengene. Vi havde i store perioder det bedste spil, men Kolding fik desværre 2 heldige mål og kampen blev tabt med 2-0. Trods nederlaget var humøret højt blandt drengene og der blev hygget om aften.

Lørdag var vores første kamp kl 9:00 og der var flere af drengene, som mente at de ikke havde fået nok søvn, hvis de overhovedet havde fået sovet. På det hårde gulv og de tynde madrasser. Banen var lidt gemt væk, så vi mødte lidt sent og der var kun tid til lidt opvarmning. Vi spillede mod FEH, ubesejret i Fyns B-række og lige rykket op i A-rækken. Banen var ujævn, våd og græsset ikke nyslået og vi kom hurtigt bagud med et mål. Heldigvis vågnede drengene op og efter en fantastisk indsats vandt vi kampen 4-2.

Lørdag eftermiddag havde vi vores 3. kamp mod Morup IF, som ligger i Fyns bedste række. Igen kom vi bagud, men efter en fantastisk indsats vandt vi kampen 5-2. Drengene havde charmeret sig ind på nogle fynske piger og de kom og heppede på os.

Om aften fejrede vi de to vundne kampe med Pizza fra det lokale pizzeria. Der blev hygget til langt ud på aften.

Til tider havde vi problemer med midtbanen klumpede sammen. Billede viser et typisk RB forsvar.

Forvaret klumper sig sammen?

Næste morgen kl. 8:30 skulle vi spille mod Taasinge FB U15/16, men grundet sommertid var klokken reelt 7:30, da kampen skulle spilles, så drengene skulle tidligt op. Det var en flok trætte drenge, men de tog det pænt. For en gang skyld kom vi foran, men kunne ikke holde føringen, så kampen endte 2-2. Så var der bare at pakke og sige farvel til de lokale fynske piger.

Alle syntes, at det var en fantastisk tur og vi takker mange gange RB-venner for tilskudet, så turen kunne lade sig gøre.

Lørdag den 25. november drog RB U14 til deres første indendørsstævne i 2017.

Der var 8 hold med til stævnet, fordelt i to puljer - og RB U14 havde et hold i hver pulje. (Hvid og Sort)
Det skulle vise sig at være en meget god/heldig ting, at alle hold gik videre til playoff kampe.

 RB 1906 Hvid, starter deres første kamp med at spille uafgjort 4-4, mens RB 1906 Sort vinder deres første kamp sikkert med 5-0.

 De to næste kampe, var ikke for gode for RB! Hvid mødte deres overmænd i 2. Kamp, hvor de taber med hele 1-9, Sort taber også deres kamp 2-3.
  Så skulle der lige snakkes om hvad det kunne gøres bedre... Den sidste puljekamp for begge hold - Hvid spiller 3-3, mens Sort taber deres kamp 4-3.

 Det vil sige inden playoff kampene, skulle igang blev Hvid 4 i deres pulje mens Sort endte som nummer 3.

 Så nummer 4 i pulje 1(Hvid) skulle møde nummer 1 i pulje 2.
 Nummer 2 i pulje 1, skulle møde nummer 3 i pulje 2(Sort)
 I kvart finalen skulle Hvid op imod, indtil da, turneringens favoritter fra "Tinas malerservice" som inden da havde vundet alle deres kampe, mens Hvid kun havde fået 2 point - altså ikke vundet en kamp endnu!

 Så drengene gik ud og spillede frit i kampen og viste at de ku´ fighte - og de ender med at slå turnerings bedste hold hidtil ud med 3-1!

I den anden kvartfinale skulle  Sort op imod Hjemmebane favoritterne fra Jernløse. Kampen bliver vundet stensikkert af Sort med 4-2, hvor sejren aldrig var i fare.

Så var der lige pludselig kun 4 hold tilbage og drengene fra U14 kunne lugte guldet.

 Sort skulle op i mod Hvids "bødler", der hed "gutterne", men der skulle lige gøres et regnskab op fra tidligere, da de slog Hvid med 1-9....så Sort gjorde det - og vandt med 3-2 over "gutterne"

 Hvid havde masser af selvtillid nu! Efter en sløj start på turneringen, havde de  spillet sig frem til semifinalen.
 De skulle op imod Undløse, som de vinder over med 2-1 efter en intenst semifinale! Nu var drengene glade.

Det vil sige, at nu var der en REN RB finale......
 Der blev snakket hos forældrene om, hvordan det skulle gøres med træner, da der kun var en med!?
 Men der blev aftalt, at alle skulle have spilletid i finalen, så det eneste træneren gjorde var at lave udskiftninger i løbet af kampen og ikke andet.

 Finalen starter med at Hvid scorer til 1-0 i starten af kampen.
 Sort prøvede at svare tilbage, men Hvid havde et solidt forsvar og straffede Sort på kontra, så stod den 2-0 til Hvid.
 Så fik Sort endelig hul på bylden og får scoret til 2-1.
 Men da de spiller så tit sammen, blev der draget en lille fordel ved 3-1 målet, hvor en Hvid spiller tager bolden fra en driblende Sort spiller og sætter bolden stensikkert ind i det tomme mål.
 Med under 2 min. tilbage, havde Sort travlt, og fik da scoret til 3-2, men næppe hjalp det.

 Så efter at havde haft turnerings dårligste målscore på -8, viste Hvid god moral og kæmpede sig tilbage og vandt det hele!
Dette beviser endnu engang alt er muligt i fodbold.

 Præmierne var en pokal til hvert RB hold. Samt 2 billetter hver til en FCK kamp i foråret samt et stykke chokolade.

 Stort Tillykke drenge!!

 Hilsen Rud RB U14.