Menu

Årgang 2004 (U15)

Vi har på årgangen nogle få og simple anvisninger, som vi beder alle efterleve, da det gør det nemmest for alle.

  • Alle spillere møder op til træningsstart. Afbud meldes på ”Holdsport”

  • Er man udtaget til kamp, forventes det at man møder op. Til- og afmelding sker på Holdsport hurtigst muligt og senest 1 uge før kamp/stævne. Ved holdudtagelse tages der højde for træningsindsats og modenhed til at deltage i kampe

  • Ved hjemmekampe skal vi stille med dommer. Det forventes at forældre på skift tager denne rolle. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne.

  • Der kan desuden være behov for, at en forælder stiller op som træner, hvis vores unge trænere er forhindret. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne

  • Ved udekampe har vi brug for kørsel. Det forventes at alle forældre på skift melder sig til kørsel. Tilmelding på Holdsport senest en uge før kamp/stævne

  • Spillerne har brug for tilskuere/heppere til kampe, så det forventes at forældre stiller op, så ofte som muligt

 

Forældreopbakning

Vi er så heldige at have tilknyttet to friske unge og energiske trænere til vores hold. Men alligevel er der behov for opbakning fra forældre i form af dommer, kørsel, trænerassistance etc. Det forventes, at forældre deltager aktivt i disse opgaver. Det kan derfor være nødvendigt til kampe at prioritere drenge, hvor forældre har mulighed for at stille op til kørsel eller lign for at få kabalen til at gå op. 

Sociale aktiviteter

Vi vægter det sociale samspil på årgangen højt. Det skal være sjovt at gå til fodbold og der skal være en ordentlig omgangstone spillerne imellem.

Trænerne har bemyndigelse til at sende spillere væk fra træning, hvis der ikke er en ordentlig tone eller en spiller saboterer træningen.

En lille gruppe forældre har ansvaret for arrangementer for børnene. Der bliver fx holdt hygge- og aktivitetsaftener i klubhuset, sommerafslutning, tur til fodboldkampe etc.

Vi forsøger også årligt at deltage i et weekendstævne med overnatning.

Derudover afholdes der forældremøde to gange årligt, hvor det forventes, at man deltager.

Holdsport

Årgang 2004 bruger holdsport.dk, som årgangens kommunikationsplatform. Det er her der vil være information om træningstider, kampprogram, spillerudvælgelse til kamp, tilmelding til kørsel osv.

Alle nye spillere bliver oprettet med egen profil på holdsport.dk. Det er kun de ansvarlige på årgangen (i samråd med trænerne), der kan udtage hold mm. 

Her kan træneren selv få adgang til at skrive og meget gerne lægge et holdfoto ind.

 

EN GOD HISTORIE:

Lørdag den 25. november drog RB U14 til deres første indendørsstævne i 2017.

Der var 8 hold med til stævnet, fordelt i to puljer - og RB U14 havde et hold i hver pulje. (Hvid og Sort)
Det skulle vise sig at være en meget god/heldig ting, at alle hold gik videre til playoff kampe.

 RB 1906 Hvid, starter deres første kamp med at spille uafgjort 4-4, mens RB 1906 Sort vinder deres første kamp sikkert med 5-0.

 De to næste kampe, var ikke for gode for RB! Hvid mødte deres overmænd i 2. Kamp, hvor de taber med hele 1-9, Sort taber også deres kamp 2-3.
  Så skulle der lige snakkes om hvad det kunne gøres bedre... Den sidste puljekamp for begge hold - Hvid spiller 3-3, mens Sort taber deres kamp 4-3.

 Det vil sige inden playoff kampene, skulle igang blev Hvid 4 i deres pulje mens Sort endte som nummer 3.

 Så nummer 4 i pulje 1(Hvid) skulle møde nummer 1 i pulje 2.
 Nummer 2 i pulje 1, skulle møde nummer 3 i pulje 2(Sort)
 I kvart finalen skulle Hvid op imod, indtil da, turneringens favoritter fra "Tinas malerservice" som inden da havde vundet alle deres kampe, mens Hvid kun havde fået 2 point - altså ikke vundet en kamp endnu!

 Så drengene gik ud og spillede frit i kampen og viste at de ku´ fighte - og de ender med at slå turnerings bedste hold hidtil ud med 3-1!

I den anden kvartfinale skulle  Sort op imod Hjemmebane favoritterne fra Jernløse. Kampen bliver vundet stensikkert af Sort med 4-2, hvor sejren aldrig var i fare.

Så var der lige pludselig kun 4 hold tilbage og drengene fra U14 kunne lugte guldet.

 Sort skulle op i mod Hvids "bødler", der hed "gutterne", men der skulle lige gøres et regnskab op fra tidligere, da de slog Hvid med 1-9....så Sort gjorde det - og vandt med 3-2 over "gutterne"

 Hvid havde masser af selvtillid nu! Efter en sløj start på turneringen, havde de  spillet sig frem til semifinalen.
 De skulle op imod Undløse, som de vinder over med 2-1 efter en intenst semifinale! Nu var drengene glade.

Det vil sige, at nu var der en REN RB finale......
 Der blev snakket hos forældrene om, hvordan det skulle gøres med træner, da der kun var en med!?
 Men der blev aftalt, at alle skulle have spilletid i finalen, så det eneste træneren gjorde var at lave udskiftninger i løbet af kampen og ikke andet.

 Finalen starter med at Hvid scorer til 1-0 i starten af kampen.
 Sort prøvede at svare tilbage, men Hvid havde et solidt forsvar og straffede Sort på kontra, så stod den 2-0 til Hvid.
 Så fik Sort endelig hul på bylden og får scoret til 2-1.
 Men da de spiller så tit sammen, blev der draget en lille fordel ved 3-1 målet, hvor en Hvid spiller tager bolden fra en driblende Sort spiller og sætter bolden stensikkert ind i det tomme mål.
 Med under 2 min. tilbage, havde Sort travlt, og fik da scoret til 3-2, men næppe hjalp det.

 Så efter at havde haft turnerings dårligste målscore på -8, viste Hvid god moral og kæmpede sig tilbage og vandt det hele!
Dette beviser endnu engang alt er muligt i fodbold.

 Præmierne var en pokal til hvert RB hold. Samt 2 billetter hver til en FCK kamp i foråret samt et stykke chokolade.

 Stort Tillykke drenge!!

 Hilsen Rud RB U14.