Menu

Sjællandsserien

Fra sæsonen 2018/19 har Sjællandsserien fået ny træner:

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at RB 1906 har fået ny træner til Sjællandsserieholdet fra den kommende sæson.

Holdet sluttede denne sæson som nr. 5, efter en flot afslutning med sejre i de sidste 4 kampe. Sidste år overtog Henrik Lund holdet og har gennemført et generationsskifte, så holdet nu består af mange tidligere U19 spillere fra RB1906 og FC Roskilde. Henrik Lund flytter bopæl til Helsingør, derfor var et trænerskifte naturligt.... Held og lykke og tak for indsatsen til Henrik.

RB1906 har i samarbejde med FC Roskilde fundet en spændende og meget rutineret træner i Morten Uddberg. Morten vil være garant for at fortsætte generationsskiftet på holdet. Morten har været i FC Roskilde de sidste 6 år. Her har han senest trænet U17 og U19 holdene i Divisionen. Morten har tidligere også været talentchef i FC Roskilde. Morten har således stort kendskab til de mange dygtige spillere i både RB 1906 og FC Roskilde og vil helt sikkert kunne videreudvikle dem efter deres ungdomsfodbold.

Det er således en rutineret træner som kommer til RB1906 og som skal videreføre målet om oprykning til Danmarksserien. Holdet vil arbejde tæt sammen med U19 og divisionsholdet i FC Roskilde.

Har du lyst til at være med og spille i et spændende udviklingsmiljø, så mød op eller kontakt Morten på mobil 27121169